Op de foto van links naar rechts: Grada van der Schoot, directie Hubert Stavoren BV, Johan Langius, directie Landustrie Sneek BV en Sybrand Metz, directie DeSaH BV.

Landustrie Sneek BV, Hubert Stavoren BV en Desah BV gaan gezamenlijk verder vanuit Sneek. Het Landustrie bedrijfspand, aan de Pieter Zeemanstraat, waar ook Desah is gehuisvest, wordt binnenkort uitgebreid met het personeel en materieel van Hubert uit Stavoren. Met het bundelen van de krachten op één locatie kunnen we de gehele watermarkt nog sneller en efficiënter bedienen.

Alle drie bedrijven hebben één belangrijke gemene deler, nl WATER! Zowel Landustrie als Hubert leveren al meer dan 100 jaar producten voor het behandelen van (afval)water. Desah opgericht in 2004, speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van technologie voor duurzame en circulaire afvalwaterzuivering. Zoals bijvoorbeeld al toegepast in de woonwijk Noorderhoek te Sneek.

Het combineren van alle gezamenlijke kennis en middelen biedt veel voordelen en nieuwe mogelijkheden. Dit leidt niet alleen tot een efficiëntere bedrijfsvoering, maar ook kunnen we onze aanwezigheid in de watermarkt zowel nationaal als internationaal versterken. Zoals u van ons gewend bent, blijven we investeren in kwaliteitsverbetering en nog meer klantgerichte oplossingen.